WeDeliver

“Waar betrouwbaarheid en snelheid samenkomen: WeDeliver, jouw partner in logistiek!”

Meer weten? Neem contact op

Over ons

Wat begon als een droom tussen 3 vrienden, is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, gebouwd op een fundament van vertrouwen en innovatie. Met inmiddels zo een 25 jaar ervaring in de transportwereld, werden voor het opstarten van het bedrijf contacten gelegd met hun ruime netwerk en de nu huidige partners.

Transport

Onze toegewijde diensten bieden een gepersonaliseerde oplossing voor uw transportbehoeften. Elke zending krijgt een bekwame en ervaren chauffeur toegewezen die uw vracht exclusief afhandelt van ophalen tot aflevering.

Fulfillment

Bij WeDeliver zijn we toegewijd aan het leveren van eersteklas fulfillment die uw webshop stroomlijnen en uw klantervaring verbeteren. Of u nu een groeiende webshop bent of een gevestigde detailhandelaar, onze uitgebreide inkomende diensten zorgen ervoor dat uw producten met de grootste zorg en efficiëntie worden ontvangen, verwerkt en klaargemaakt voor distributie

Office

Ons kantoor is 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor al uw transportbehoeften. Wij zijn een Tapa-gecertificeerde transportonderneming en beschikken wij over een groot wagenpark, waarmee wij snelle en betrouwbare service kunnen bieden.




“Waar betrouwbaarheid en snelheid samenkomen: WeDeliver, jouw partner in logistiek!”

Meer info Neem contact op

Aanbevolen Links